Boomverzorging op hoog niveau

Boomverzorging is echt een vak apart. Er zijn maar weinig hoveniers die een boom kunnen snoeien op moeilijk toegankelijke plekken. Jacky is een van die zeldzame experts. Je doet hem een groot plezier door te zeggen dat hij de boom in mag. Met moderne methodes doet hij er alles aan om een boom gezond te houden. Is dat niet meer mogelijk? Dan brengt hij hem naar de grond, veilig en verstandig.

Bel snel bij stormschade

Heftige stormen komen steeds vaker voor, en dan valt er weleens wat naar beneden. Onvermijdelijk, maar heel vervelend en vaak gevaarlijk. Bij stormschade handelt Jacky daarom direct. Groenbedrijf Jacky Swinkels is 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. 

“Bij festiviteiten laat ik kinderen met professioneel materiaal in bomen klimmen. Onder mijn begeleiding kunnen ze veilig metershoog komen. Dat is een ervaring die ze zich heel lang blijven herinneren.”

Jacky Swinkels

Opsporen van ziektes en aantastingen

Jacky is gecertificeerd om de eerste onderzoeksfase te doen bij boomziektes en aantastingen. Een goede dokter stelt geen diagnose van een afstandje. Jacky komt daarom altijd op locatie kijken. Zo ziet hij snel wat de boom nodig heeft om gezond verder te groeien.

Snoeien op moeilijke plekken

Moet een boom gesnoeid worden, of zelfs geveld? Dan is Jacky de juiste persoon om dat te doen. Hij is EAC-gecertificeerd European Tree Worker en kan bomen snoeien op grote hoogte. Niet iedere boom is met een hoogtewerker te bereiken. In die gevallen komt het neer op ouderwets boomklimmen. Daarvoor heeft Jacky alles in huis, zodat het veilig en verantwoord gebeurt.

Bel of mail Groenbedrijf Jacky Swinkels
voor boomverzorging op hoog niveau

06 434 96 412